🔰 ترب سیاه ؛ از سنگ شکنی تا موارد عدم مصرف
🔸ترب سیاه با طبیعت گرم و خشک، در فصل پاییز و زمستان به بازار عرضه می شود.
🔹ترب سیاه از بهترین سبزیجات برای دفع سنگ کلیه،مثانه و سنگهای صفراوی می باشد.
🌀طریقه مصرف:
1️⃣در هر وعده مقدار ٦٠-٣٠گرم ریشه تازه ترب سیاه را در یک لیوان آب، دم کنید یا جوشانده و روزی٣بار میل شود.
2️⃣همچنین می توان ترب سیاه را به صورت رنده شده مصرف ویا آب آن را با عسل ناشتا میل کرد.
✅خواص دیگر ترب سیاه:
مدر،قاعده آور،درمان نقرس، یبوست، درمان سرماخوردگی و آلرژی و...
⛔️موارد احتیاط:
افرادی که دچار کمکاری تیرویٔید و کمبود ید هستند باید در مصرف ترب سیاه و آب آن احتیاط کنند.
🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)