نکات مهم پیرامون غذا خوردن :
👈 تا حد ممکن سعی کنید وقتی که کاملا احساس گرسنگی «گرسنگی حقیقی» می کنید اقدام به غذا خوردن بفرمایید.
🔔از نظر حکمای طب ایرانی، خوردن در غیر گرسنگی حقیقی در بدن تولید مواد (اخلاط) بیماریزا می کند.
🚫 تمایل زیاد به خوردن مواد غیر غذایی علی رغم سیری، عادت به مدام خوردن، برخی موارد مشکلات عصبی پر خوری و ... جزو علل گرسنگی کاذب هستند که خود نوعی بیماری بوده و بایستی درمان شوند.
👈 در محیط آرام غذا بخورید: به دور از هیجان، سر و صدا، تلفن، تلویزیون و هر چه توجه شما را در هنگام غذا خوردن به چیزی غیر از غذا جلب میکند. تا مراحل #هضم غذا و تولید اخلاط بهتر صورت پذیرد.
🚫 موقع غذاخوردن بیش از آنکه به سفره و محتویات آن فکر کرده و ذهنتان به آنها مشغول گردد، به لقمه ای که در دهان گذاشته و آن را می جوید فکر کنید!!
👌 تا بتوانید از تمامی حواس خود در جهت داشتن فرایند هضمی بهتر، تولید اخلاط صالح تر و در نهایت سلامت بیشتر بهره ببرید.
👈 در هر وعده غذایی، تنها و تنها «یک نوع غذا» میل شود.
🚫🚑🚨 درهم خوری، قاطی خوری ممنوع🚫
📣 به قول یکی از اساتید بزرگوار مرحوم استاد اصفهانی: «هر قدر سفره های شما رنگین تر باشد......بیماری های شما رنگارنگ تر خواهد بود...».
👈 در مقابل، بسیار توصیه شده در وعده های مختلف غذاهای متفاوت میل شود.
✅ به بیانی دیگر، از مداومت به خوردن یک نوع غذا (در وعده های مختلف) بایستی پرهیز شود.
🕜 برای غذا خوردن برنامه داشته باشید و وقت بگذارید.
🕘 موقعی که سر سفره نشسته اید را به حساب وقت تلف کردن نگذارید و بدانید با تند و نجویده خوردن، در وقت صرفه جویی نمی شود.
🔴 #آهسته خوردن، موجب هضم آسان تر شده، به سلامت و طول عمر انسان کمک می کند و در نتیجه زمانی که برای جویدن کامل غذا صرف شده، جبران می شود.