🧀 پس‌از افطار اولیه، می‌توان از مقداری نان برشته سبوس‌دار با کمی پنیر و گردو یا سبزی‌خوردن، برای تکمیل وعده افطار بهره‌برد. 

🍯 افرادی هم که نمی‌توانند یا دوست‌ندارند غذاهای پختنی بخورند، می‌توانند نان و کره و مربای دلخواهشان (به‌ویژه مرباهای به، سیب، بالنگ، هویج و عسل) را میل‌نمایند.

 🌙 توصیه‌می‌کنیم که برای وعده افطار و شام، به همین میزان بسنده‌شود و با توجه به فاصله کم افطار تا سحری بعدی، غذای دیگری خورده‌نشود تا در وعده سحری اشتهای کامل برقرارگردد. 

🍷 در این فاصله می‌توان از میوه‌های خوب و نوشیدنی‌های مناسب به میزان کافی و به‌اعتدال بهره‌برد.

#دکتر_ناصر_رضایی‌پور