✍️بهترین غذا برای بازکردن افطار در این فصل آب جوش ولرم به همراه خرما است.
✍️در وعده افطار باید غذاهای لطیف، زود هضم و سریع الجذب بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک انرژی از دست رفته خود را تامین کند.
✍️این غذاها شامل؛ آب گوشت بدون کوبیده آن، تخم مرغ عسلی، سوپ جو، خوراک سبزیجات، مربای انجیر، عسل، سرکه با شیره و مربای تمشک است.
✍️استفاده از غذاهای غلیظ در وعده افطار باعث میشود که هم معده خالی سنگین شده و معده دچار ضعف شدید میشود، ضمن اینکه زمانیکه طول میکشد تا انرژی به تن برگردد.
✍️استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد و هندوانه و میوههای خنک در کنار وعده افطار به هیچ وجه مورد تائید حکمای طب سنتی نیست، چرا که عامل اصلی مشکلات گوارشی خواهد بود و باعث بیماری کبد چرب و سنگ کیسه صفرا و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد.
✍️میوههایی مثل هندوانه، خربزه، طالبی، گرمک، آلبالو، زردآلو و گیلاس توصیه میشود با فاصله دو ساعت از وعده افطار میل شود
✍️استفاده از ماست،، باعث فساد غذاهای گوشتی شده و معده دچار مشکلات گوارشی میشود.
-
مسعود علیان
-
جمعه ۳ ارديبهشت ۰۰
-
۱۱:۳۰