سیب و آب سیب 

سیب و آب سیب، تقویت‌کننده معده، قلب و مغز است. 

 در مطالعات جدید نیز، نقش سیب در بهبود عملکرد مغز نشان‌داده‌شده ولی باید توجه‌داشت که زیاده‌روی در مصرف آن نیز می‌تواند موجب تضعیف عملکرد مغز شود! 

🍎 سیب، سرشار از پکتین و مواد قندی است و املاح معدنی زیادی چون کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر و پتاسیم دارد. 

✳️ ساختارهای شیمیایی موجود در سیب، در همراهی با قند بهتر جذب‌می‌شود و مربای آن هم باید در رژیم غذایی هفتگی باشد.

🍎 سیب خواص ضدالتهابی و ضداسهال و ضدیبوست دارد و در درمان نزله مؤثر است. 

🕐 بهترین زمان مصرف سیب، حدود یک‌ساعت پس‌از غذا است که موجب رفع یبوست هم می‌شود.

✴️ یک فرمول بسیارمؤثر جهت رفع اسهال هم این است که سیب پوست‌گرفته را خُردکرده، با روغن تفت‌دهیم و میل‌کنیم.

📖 در منابع طب ایرانی، به تأثیر سیب در درمان نقرس اشاره‌شده و در پزشکی نوین نیز اثر آن بر کاهش اسیداوریک خون نشان‌داده‌شده ولی در برخی منابع پزشکی، به تشدید حملات بیماری نقرس در مصرف زیاد سیب یا آب آن تأکید شده‌است.

#دکتر_ناصر_رضایی_پور