👍چای آلبالو یکی از نوشیدنی‌های بسیار پُرطرفدار شرقی است که در سال‌های اخیر مورد استقبال بسیاری از مردم اروپا هم قرار گرفته است.

چای آلبالو را می‌توان هم با آلبالوی تازه و هم با آلبالوی خشک تهیه کرد. برای تهیه هر یک لیوان از چای آلبالو با کمک آلبالوی تازه می‌توانید نصف لیوان آلبالوی تازه را همراه با یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید و قوری را به مدت حدود 20 دقیقه روی بخار کتری یا سماور قرار دهید.

▫️مهم‌ترین تاثیرهای مثبت چای آلبالو:

▫️بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن:حاوی ویتامین‌های A، C و K در کنار پتاسیم، مس، منگنز و فیبر غذایی است. از این‌رو، مصرف این چای تقویت‌کننده سیستم ایمنی میباشد.
▫️بهبود عملکرد مغز:تحقیقات نشان می‌دهند که آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در آلبالو، آب آلبالو و چای آلبالو به کاهش شدید استرس اکسیداتیو در بدن و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.
▫️تنظیم فشار خون:به دلیل داشتن فیبر غذایی و آنتی‌اکسیدان‌ها با تنظیم کردن فشار خون از ابتلا به بیماری‌های قلبی و خصوصا حملات قلبی پیشگیری خواهد کرد.