🔰 قارچ ؛ بخوریم یا نخوریم؟!


🍄درمنابع طب_ایرانی ، قارچ با نامهای کماة یا سماروغ آمده  وبه عنوان خوردنی بدهضم و غلیظ کننده (مغلظ)خون برشمرده شده است. 

🍄مصرف قارچ به علت هضم دشوار آن برای افراد سالخورده ، زنان باردار و شیرده و مبتلایان  به ناراحتی های گوارشی اصلا مناسب نیست.

🍄همچنین زیاده روی در مصرف قارچ باعث غلظت_خون شده و برای  افرادی که ازبیماریهای امتلایی نظیر فشار_خون رنج میبرند نیز می تواند آسیب رسان باشد.

🍄باید توجه داشت افراد مبتلا به اختلالات_کلیه باید از مصرف زیاد قارچ خوددارى کنند چون مصرف قارچ باعث تشدید بیماری آنها می گردد.

🍄همچنین افراد با مشکل کبد چرب یا کولیت روده و یا مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز باید از مصرف قارچ پرهیز نمایند.

🍄آخرین نکته اینکه از دیدگاه طب ایرانی بدترین_نحوه_مصرف_قارچ ،مصرف همزمان آن با گوشت است که متاسفانه شیوع زیادی نیز در جامعه دارد.


دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی )